produkty

我们的主要产品是天然压榨植物油。生产过程中使用的植物原料是主要在波兰和乌克兰种植的。我们的油品质量和生产工艺符合欧洲规范和标准。我们已经将产品出口到20多个欧洲国家,中国,韩国和美国。我们的油可用于食品,化妆品和制药行业。每种油都对人体有不可思议的益处,在烹饪可以加到冷热菜肴如米饭.

我们的油可用于食品,化妆品和制药行业。每种油都对人体有不可思议的益处,在烹饪可以加到冷热菜肴如米饭,汤,各种沙拉,凉拌菜,鱼,肉,点心等食物,但是要注意 - 我们的植物油不适合油炸因为加热后会失去所有的好品质。在化妆品我们的天然油可以添加到不同的面霜,洗发水,乳液,精华液和其他皮肤,指甲和头发护理产品,也可 以直接涂抹在皮肤或头发上。

 

Our packaging/我们的包装

 

 

phone: +48 22 100 27 69
email: contact@np.pl

    

 

食品级的&化妆品级的植物油

Olej z pestek granatu

Olej z pestek granatu
Olej z pestek granatu

Olej z pestek granatu świetnie się sprawdzi jeśli ktoś chce się pozbyć trądziku i wyglądać młodziej. Zniwelować widoczność naczynek, dodać swojej cerze blasku oraz zmniejszyć stany zapalne. 

Warto wiedzieć, że działa on antybakteryjnie, przeciwzmarszczkowo, pomaga w produkcji kolagenu, dlatego powinny go również wybrać kobiety, które przechodzą menopauzę. Jest idealny dla Pań z dojrzałą cerą. Ma właściwości nawilżające i regenerujące. Bardzo dobry jest także dla ludzi z bladą karnacją. 

Stosowany do produkcji kosmetyków. W jego składzie znajdują się polifenole, witamina E, fitosterole, fitoestrogeny. Stosowanie jest bardzo proste – wystarczy wmasować go w skórę. Dawkowanie od 2 do 3 kropli. Warto wiedzieć, że to produkt wegański – wysokiej jakości. Wyprodukowany z ekologicznych gospodarstw. 

Cena: $0.00
( 1 L = $0.00 )

Olej z pestek wiśni

Olej z pestek wiśni
Olej z pestek wiśni

Olej z pestek wiśni jest naturalny i tłoczony na zimno. Bardzo często używany do szamponów oraz odżywek, aby włosy były lśniące oraz w dobrej kondycji. Należy wiedzieć, że stosować można go również do niwelowania zmarszczek czy pajączków. Zawiera on dużo witamin, takich jak: A, E oraz B17. W składzie znajdziemy również flawonoidy, które mają działanie antyalergiczne. Pozytywnie wpływa na ludzki układ krwionośny oraz zawiera właściwości przyczyniające się do hamowania, rozwijania się komórek rakowych. 

Świetnie wpływa na kondycję skóry. Po użyciu olejku jest ona nawilżona i elastyczna. Produkt bardzo łatwo się wchłania. Warto wiedzieć, że chroni przed szkodliwym promieniowaniem UV. Jego zapach jest przyjemny z pewnością zachęca do użycia. Jeżeli wzmagasz się z trądzikiem, zaskórnikami, pajączkami bądź chcesz wzmocnić swoje włosy, to warto wybrać olej z pestek wiśni. Sprawdzi się u osób w każdym wieku, niezależnie od płci. 

Wysyłka w: 10 dni

Cena: $0.00
( 1 szt. = $0.00 )

Olej z awokado

Olej z awokado
Olej z awokado

Olej z awokado jest naturalny, nierafinowany i tłoczony na zimno. Wykorzystywany do produkcji kosmetyków, ale bardzo często możemy go zobaczyć w kuchni. Idealnie nadaje się do grillowania, pieczenia i smażenia. Tym olejem możemy zastąpić: olej, oliwę, masło, smalec. Warto go używać, jako dodatek do sałatek, sosów, past. Z nim potrawy będą mieć lepszy, intensywniejszy smak. Zawiera witaminy: A, B, C, D i wiele innych. W składzie są również: fosfor, potas, krzem, kwasy tłuszczowe typu: Omega – 6 -3 -9. 

Dobrze jest go spożywać, ponieważ zmniejsza ilość cholesterolu we krwi, wspiera odporność, dzięki temu mniej będziemy chorować. Oddziałuje pozytywnie na układ nerwowy. Poza tym jest smaczny i bezpieczny dla ludzi. W pewnością warto go wybierać, aby dbać o zdrowie wewnętrzne i zewnętrzne.

Cena: $0.00 (0,00 €)
szt.

Olej z nasion acai

Olej z nasion acai
Olej z nasion acai

Olej z nasion Acai jest naturalnym produktem, tłoczonym na zimno. Ma bardzo przyjemny zapach. Najczęściej jest koloru ciemnozielonego. Warto go pić, ponieważ pozytywnie wpływa na organizm człowieka: spowalnia procesy starzenia,działa przeciwgrzybiczo, chroni przed promieniowaniem UV. Osoby, które mają suche – zniszczone włosy, powinny zdecydować się na ten olej. Świetnie regeneruje i poprawia kondycję włosów, dzięki temu są one pełne blasku, bez rozdwojonych końcówek. Warto wiedzieć, że ma właściwości uśmierzające bóle. Sprawdzi się idealnie w leczeniu trądziku. 

Olej zwiera: kwasy omega, witaminy itp. Przechowywać go trzeba w temperaturze pokojowej. Najlepiej w miejscu niedostępnym dla zwierzą i dzieci. 

Ciekawostki: rośliny na których rosną jagody Acai nazywają się palmy Acai. Olej można stworzyć z dziko rosnących. Przeważnie jest wykorzystywany do pielęgnacji skóry. 

Cena: $0.00 (0,00 €)
szt.

Olej z nasion brokułu

Olej z nasion brokułu
Olej z nasion brokułu

Olej z nasion brokułu produkuje się z takich składników jak nasiona kapusty szparagowej, potocznie nazywanej brokułem. Jest to olej naturalny, który wytwarza się podczas procesu tłoczenia na zimno.

Cena: $0.00 (0,00 €)
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl