Wersje językowe

Olej sezamowy


Jesteśmy hurtowym dystrybutorem tego produktu

W celu złożenia zamówienia lub uzyskania szczegółowych informacji o produkcie, prosimy o kontat:
telefoniczny +48 22 100 27 78
lub mailowy: kontakt@np.pl
 

Szukasz innego produktu?

Zapraszamy do kontaktu.

我们是一家波兰的天然植物油厂家和出口商

我们提供高品质的化妆品原料与天然食用油
跟欧洲厂家直接合作
直接从波兰出口至中国
国内有样品可供选择
 

如果需要咨询更多产品的信息或者下单,请扫一扫微信联系我们:

Dostępność: duża ilość
Cena: $0.00 0.00
  ( 1 L = $0.00 )
Wybierz ilość: L
dodaj do przechowalni

Opis

Olej sezamowy jest wykorzystywany do masaży, higieny intymnej, pielęgnacji włosów i całego ciała. Występuje bardzo często. Znaleźć go można także w produktach dla dzieci. Jedną z jego zalet jest ochrona przed promieniowaniem UV. Poza tym świetnie nawilża, oczyszcza oraz regeneruje skórę. Idealnie się sprawdzi u osób, które mają problemy z trądzikiem. Natomiast, gdy ktoś chce mieć piękne zdrowe włosy, to również powinien zainteresować się tym produktem. Po zastosowaniu będą one pełne blasku i łatwiej się je rozczesze, dzięki temu nie będą się łamać. 

Olej sezamowy ma wiele zastosowań. Można go stosować, jako krem. Dodać do maseczek, na przykład do włosów. Zorganizować seans z masażami. Będzie przyjemnie i regenerująco. Warto dodać, że produkt jest bardzo wydajny. Ma delikatny, kojący zapach. Zawiera witaminy: A, E oraz B. W składzie jest również: potas, cynk, magnez, żelazo i wapń. Nie należy go używać na suchą skórę. Musi być ona zwilżona.

HURTOWY DYSTRYBUTOR SUROWCÓW NATURALNYCH 

 

Posiadamy wieloletnie doświadczenie w imporcie oraz hurcie surowców naturalnych i chemicznych.
Oferujemy szybkie dostawy i przejrzystą współpracę.


Gdy nie posiadamy w ofercie danego surowca, również prosimy o kontakt.
Zrobimy wszystko, by dostarczyć czego trzeba.

 

Zapraszamy do kontaktu

 
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl