Wersje językowe

Olej z amarantusa


Jesteśmy hurtowym dystrybutorem tego produktu

W celu złożenia zamówienia lub uzyskania szczegółowych informacji o produkcie, prosimy o kontat:
telefoniczny +48 22 100 27 78
lub mailowy: kontakt@np.pl
 

Szukasz innego produktu?

Zapraszamy do kontaktu.

Want to buy this product in bulk?

Contact us to place an order or find out detailed information about the product:

我们是一家波兰的天然植物油厂家和出口商

我们提供高品质的化妆品原料与天然食用油
跟欧洲厂家直接合作
直接从波兰出口至中国
国内有样品可供选择
 

如果需要咨询更多产品的信息或者下单,请扫一扫微信联系我们:

Dostępność: na zamówienie
Cena: $0.00 0.00 (0,00 €)
Wybierz ilość: szt.
dodaj do przechowalni

Opis

Olej z amarantusa znajduje szerokie zastosowanie w kuchni. Z powodzeniem może być dodawany do różnego rodzaju potraw i poleca się jego spożywanie na zimno. Najbardziej optymalna porcja tego oleju to jedna łyżeczka podczas każdego posiłku. Olej z amarantusa posiada przede wszystkim w swoim składzie stosunkowo dużą ilość nienasyconych kwasów tłuszczowych, wśród których można wymienić na przykład kwas linolowy. Posiada on szerokie działanie regenerujące organizm, a także go odżywiające. W bardzo dobrym stopniu zapobiega również utracie wody z organizmu, co sprawia, że jest on odpowiednio nawodniony. Olej z amarantusa jest silnym antyoksydantem.

HURTOWY DYSTRYBUTOR SUROWCÓW NATURALNYCH 

 

Posiadamy wieloletnie doświadczenie w imporcie oraz hurcie surowców naturalnych i chemicznych.
Oferujemy szybkie dostawy i przejrzystą współpracę.


Gdy nie posiadamy w ofercie danego surowca, również prosimy o kontakt.
Zrobimy wszystko, by dostarczyć czego trzeba.

 

Zapraszamy do kontaktu

 
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl