Wersje językowe

Olej z pestek wiśni


Jesteśmy hurtowym dystrybutorem tego produktu

W celu złożenia zamówienia lub uzyskania szczegółowych informacji o produkcie, prosimy o kontat:
telefoniczny +48 22 100 27 78
lub mailowy: kontakt@np.pl
 

Szukasz innego produktu?

Zapraszamy do kontaktu.

Want to buy this product in bulk?

Contact us to place an order or find out detailed information about the product:

我们是一家波兰的天然植物油厂家和出口商

我们提供高品质的化妆品原料与天然食用油
跟欧洲厂家直接合作
直接从波兰出口至中国
国内有样品可供选择
 

如果需要咨询更多产品的信息或者下单,请扫一扫微信联系我们:

Dostępność: duża ilość
Cena: $0.00 0.00
  ( 1 szt. = $0.00 )
Wybierz ilość: L
dodaj do przechowalni

Opis

Olej z pestek wiśni jest naturalny i tłoczony na zimno. Bardzo często używany do szamponów oraz odżywek, aby włosy były lśniące oraz w dobrej kondycji. Należy wiedzieć, że stosować można go również do niwelowania zmarszczek czy pajączków. Zawiera on dużo witamin, takich jak: A, E oraz B17. W składzie znajdziemy również flawonoidy, które mają działanie antyalergiczne. Pozytywnie wpływa na ludzki układ krwionośny oraz zawiera właściwości przyczyniające się do hamowania, rozwijania się komórek rakowych. 

Świetnie wpływa na kondycję skóry. Po użyciu olejku jest ona nawilżona i elastyczna. Produkt bardzo łatwo się wchłania. Warto wiedzieć, że chroni przed szkodliwym promieniowaniem UV. Jego zapach jest przyjemny z pewnością zachęca do użycia. Jeżeli wzmagasz się z trądzikiem, zaskórnikami, pajączkami bądź chcesz wzmocnić swoje włosy, to warto wybrać olej z pestek wiśni. Sprawdzi się u osób w każdym wieku, niezależnie od płci. 

HURTOWY DYSTRYBUTOR SUROWCÓW NATURALNYCH 

 

Posiadamy wieloletnie doświadczenie w imporcie oraz hurcie surowców naturalnych i chemicznych.
Oferujemy szybkie dostawy i przejrzystą współpracę.


Gdy nie posiadamy w ofercie danego surowca, również prosimy o kontakt.
Zrobimy wszystko, by dostarczyć czego trzeba.

 

Zapraszamy do kontaktu

 
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl