produkty

Producent Natural Poland

BLACKBERRY SEED OIL

BLACKBERRY SEED OIL
BLACKBERRY SEED OIL

Blackberry Seed Oil, is oil that is cold pressed from blackberry seeds, and is a natural source of tocopherols, tocotrienols and lutien, it is also a rich source of Vitamin C.

Cena: $0.00
( 1 L = $0.00 )

BROCCOLI SEED OIL / 西兰花籽油

BROCCOLI SEED OIL / 西兰花籽油
BROCCOLI SEED OIL / 西兰花籽油

西兰花籽油是从西兰花芽的小种子压榨的,是一种独特的油因为富含强大的抗氧化剂和必需脂肪酸的组合,它浓度不太大所以很容易吸收,在皮肤上不会留下油腻的感觉 。

Cena: $0.00
( 1 L = $0.00 )

Oak bark macerated oil \ 橡木樹皮漬油

Oak bark macerated oil \  橡木樹皮漬油
Oak bark macerated oil \ 橡木樹皮漬油

橡木樹皮浸漬油具有很強的抗炎、再生、抗菌、抗真菌、保濕和滋養的特性。 它是所有自製身體、頭髮和頭皮護理產品的理想添加劑。
橡木樹皮浸有精選的冷壓基礎油,因此具有更好的保護作用。 它具有殺菌、收斂和再生作用,因此是敏感、疲倦和成熟皮膚類型的理想選擇。 橡木樹皮浸漬油的化妝品可顯著防止皮膚過度出汗,半浴可幫助減少內在區域的炎症。 而且,不只這樣,浸軟後的油也可以作為磨砂膏使用,可以細緻地滋潤和染黑頭髮。

橡樹皮浸漬油是一種完美的、用途廣泛的產品。 它是每個化妝包中必不可少的元素。

 

Cena: $0.00
( 1 L = $0.00 )

Olej sezamowy

Olej sezamowy
Olej sezamowy

Olej sezamowy jest wykorzystywany do masaży, higieny intymnej, pielęgnacji włosów i całego ciała. Występuje bardzo często. Znaleźć go można także w produktach dla dzieci. Jedną z jego zalet jest ochrona przed promieniowaniem UV. Poza tym świetnie nawilża, oczyszcza oraz regeneruje skórę. Idealnie się sprawdzi u osób, które mają problemy z trądzikiem. Natomiast, gdy ktoś chce mieć piękne zdrowe włosy, to również powinien zainteresować się tym produktem. Po zastosowaniu będą one pełne blasku i łatwiej się je rozczesze, dzięki temu nie będą się łamać. 

Olej sezamowy ma wiele zastosowań. Można go stosować, jako krem. Dodać do maseczek, na przykład do włosów. Zorganizować seans z masażami. Będzie przyjemnie i regenerująco. Warto dodać, że produkt jest bardzo wydajny. Ma delikatny, kojący zapach. Zawiera witaminy: A, E oraz B. W składzie jest również: potas, cynk, magnez, żelazo i wapń. Nie należy go używać na suchą skórę. Musi być ona zwilżona.

Cena: $0.00
( 1 L = $0.00 )

Olej z nasion arbuza

Olej z nasion arbuza
Olej z nasion arbuza

Często wykorzystywany do masażu, ponieważ bardzo dobrze się go rozprowadza, nie zostawia plam, szybko się wchłania i ma lekką konsystencję. Chętnie jest wybierany, gdyż nawilża i regeneruje ciało. Używając go nasza skóra będzie o wiele lepszej kondycji, odżywiona oraz oczyszczona. Wiele produktów dla dzieci zawiera olej z nasion arbuza. Ludzie stosują go również, gdy chcą się pozbyć trądziku lub mieć lśniące włosy. Warto też na niego zwrócić uwagę, gdy chce się odbudować strukturę paznokci. 

Szukając dobrego oleju warto wziąć pod uwagę z nasion arbuza, aby nadać skórze sprężystości, odżywić ją. Ten produkt jest bezpieczny dla ludzi. Wyprodukowany z naturalnych składników wysokiej jakości. Zawiera kwasy Omega – 6, Omega – 3 oraz Omega – 9. Może być stosowany do maseczek i tym podobnych. Olej z nasion arbuza, to dobry pomysł na upominek dla przyjaciół bądź rodziny. 

Wysyłka w: 10 dni

Cena: $0.00
( 1 L = $0.00 )

Olej z nasion cebuli

Olej z nasion cebuli
Olej z nasion cebuli

Bardzo często wykorzystywany do zabiegów niwelujących zmarszczki. Pomaga w produkcji kolagenu oraz świetnie chroni skórę, dzięki temu wygląda młodziej. Warto wiedzieć, że po zastosowaniu cera jest sprężysta. Jeżeli ktoś ma problemy z zaczerwieniami, to również powinien skorzystać z tego oleju. Świetnie sprawdza się w walce z tymi niedoskonałościami. Polecany jest także dla osób ze skórą naczynkowa. 

Należy dodać, że zawiera on ważne witaminy dla naszego organizmu, dlatego jest skuteczny w walce z różnymi przebarwieniami. Idealny także w celu wzmocnienia włosów. Działa na nie regenerująco i odżywczo. Z pewnością zmniejszy ich wypadanie. Olej z nasion cebuli to produkt wysokiej jakości. Warto go wybrać, gdy chce się mieć zdrową skórę oraz włosy. 

Cena: $0.00
( 1 L = $0.00 )

Olej z nasion jabłka

Olej z nasion jabłka
Olej z nasion jabłka

Olej  z nasion jabłka jest jednym z najpopularniejszych wykorzystywanych składników. Często się on pojawia w kremach do twarzy, produktach do włosów oraz paznokci. Zawiera on 63% kwasu linolowego oraz 37% kwasu oleinowego. 

Jeżeli chcesz mieć  lśniące – zdrowe włosy to wybieraj produkty z tym olejem. Dzięki niemu przestaną wypadać, będą o wiele lepszej kondycji – bardziej miękkie i bez rozdwojonych końcówek. Olej z nasion jabłka zawiera bardzo dużo witamin. Bogaty jest  także w fosfor, potas, magnez, wapń itp. Dlatego warto też kupować kremy z tym składnikiem. Regeneruje skórę, nawilża oraz pomaga w walce z trądzikiem. Należy również pamiętać, że produkt jest bezpieczny. Bardzo szybko się wchłania. Jest  lekki i nie pozostawia plam na skórze. 

Cena: $0.00
( 1 L = $0.00 )

Olej z nasion pomidora

Olej z nasion pomidora
Olej z nasion pomidora

Idealny dla osób wrażliwych na promienie słoneczne. Skutecznie chroni przed promieniowaniem UV. Poza tym regeneruje i nawilża naszą skórę. Dlatego bardzo często używany jest w produktach przeciwsłonecznych. Powinny go wybierać osoby, które mają przesuszoną skórę, ponieważ pozytywnie wpływa na produkcję kolagenu, a jest on odpowiedzialny za zdrowy wygląd cery. Pomaga w leczeniu chorób skórnych, na przykład łuszczycy.

Olej z nasion pomidora zawiera: kwas linolowy, oleinowy, palmitynowy, linolenowy, stearynowy, palmitooleinowy. W składzie jest również: fosfor, cynk, żelazo, tokoferole itd. To produkt bardzo wysokiej jakości. Został dokładnie przebadany przez naukowców. Otrzymał dobre opinie. Z pewnością warto wybierać olej z nasion pomidora. Tym bardziej, jak się ma skórę dojrzałą. Używać go mogą kobiety oraz mężczyźni.

Cena: $0.00
( 1 L = $0.00 )

Olej z pestek granatu

Olej z pestek granatu
Olej z pestek granatu

Olej z pestek granatu świetnie się sprawdzi jeśli ktoś chce się pozbyć trądziku i wyglądać młodziej. Zniwelować widoczność naczynek, dodać swojej cerze blasku oraz zmniejszyć stany zapalne. 

Warto wiedzieć, że działa on antybakteryjnie, przeciwzmarszczkowo, pomaga w produkcji kolagenu, dlatego powinny go również wybrać kobiety, które przechodzą menopauzę. Jest idealny dla Pań z dojrzałą cerą. Ma właściwości nawilżające i regenerujące. Bardzo dobry jest także dla ludzi z bladą karnacją. 

Stosowany do produkcji kosmetyków. W jego składzie znajdują się polifenole, witamina E, fitosterole, fitoestrogeny. Stosowanie jest bardzo proste – wystarczy wmasować go w skórę. Dawkowanie od 2 do 3 kropli. Warto wiedzieć, że to produkt wegański – wysokiej jakości. Wyprodukowany z ekologicznych gospodarstw. 

Cena: $0.00

Olej z pestek śliwki

Olej z pestek śliwki
Olej z pestek śliwki

Szukając świetnego produktu do masaży, warto wybrać olej z pestek śliwki. Jego konsystencja jest lekka i nie klei się. Bardzo dobrze rozprowadza się go po skórze oraz szybko wchłania. Działa nawilżająco. Poprawia kondycję naszej skóry i niweluje powstawanie zmarszczek. Dobrze wiedzieć, że chroni ciało przed uszkodzeniami. Zawiera on witaminę E - odpowiedzialną za młody wygląd. Idealnie sprawdzi się jako środek łagodzący ból. Wykorzystywany jest także jako preparat do włosów. Tylko po użyciu trzeba umyć je szamponem. 

Olej z pestek śliwki nakłada się bezpośrednio na skórę i włosy. Należy go przechowywać w temperaturze od 10 do 15 stopni. Dedykowany jest osobom z cerą suchą, zniszczoną, wrażliwą oraz dojrzałą. Używać go mogą kobiety, jak i mężczyźni. Produkt jest wysokiej jakości i bezpieczny dla ludzi. 

Cena: $0.00
( 1 L = $0.00 )

Olej ze słodkich migdałów

Olej ze słodkich migdałów
Olej ze słodkich migdałów

Niezależnie, jaki masz rodzaj cery możesz go używać. Jednakże warto go wybierać, gdy ma się skórę wrażliwą – skłonną do podrażnień, suchą. Z problemami, takimi jak łuszczyca i tym podobne. Olej ze słodkich migdałów świetnie nawilża i regeneruje zniszczony naskórek. Po kuracji cera jest odżywiona i odpowiednio nawilżona. Olej przywraca jej naturalny kolor, dzięki temu wygląda się młodziej. Odpowiednia pielęgnacja to podstawa, powinna być ważna dla każdego. 

Warto wiedzieć, że często wybierany jest do masaży. Zawiera witaminy: A, B1, B2, B6, D i E. W składzie znajdziemy również: kwas linolowy i oleinowy. Produkt jest naturalny i tłoczony na zimno. Bezpieczny dla ludzkiej skóry. Nie trzeba go rozcieńczać ani dodawać innych preparatów. Olej sprawdzi się idealnie do domowego spa. Bardzo dobrze się rozprowadza, nie klei się oraz pięknie pachnie. To produkt wysokiej jakości. Warto go mieć w swojej kosmetyczce czy saszetce. 

 

Cena: $0.00
( 1 L = $0.00 )

Olejek z kolendry

Olejek z kolendry
Olejek z kolendry

Naturalny produkt wysokiej jakości. Bardzo często jest dodatkiem do perfum, środków higieny osobistej oraz wód toaletowych. Występuje również w dezodorantach i produktach do jamy ustnej. Działa przeciwbakteryjnie, dlatego zapobiega powstawaniu próchnicy. Świetnie radzi sobie w zwalczaniu trądziku. Odżywia włosy - sprawia, że są one mocne, lśniące. Używając olejku z kolendry będziemy wyglądać młodziej. Warto wybierać kosmetyki z tym olejkiem jeżeli chcemy pozbyć się cellulitu. Mieć zdrowy odcień skóry, bez przebarwień i starego zniszczonego naskórka. Olejek z kolendry znajdziemy również w maściach przeciwbólowych. 

Skład olejku jest imponujący, zawiera on: kwas linolowy, palmitynowy, oleinowy. Należy przyznać, że ma bardzo przyjemny zapach. Stosowanie jest proste i szybkie. Trzeba pamiętać, aby przez zastosowaniem rozcieńczyć. Nie wolno go nakładać bezpośrednio na skórę, ani po nasmarowaniu wychodzić na słońce. 

Cena: $0.00
( 1 L = $0.00 )

Spirulina algae macerated oil / 螺旋藻海藻浸渍油

Spirulina algae macerated oil / 螺旋藻海藻浸渍油
Spirulina algae macerated oil / 螺旋藻海藻浸渍油

螺旋藻,意为绿海藻,是富含有价值成分的产品,最近在化妆品行业中广受欢迎。它是抗氧化剂、蛋白质、矿物质、脂质和维生素A、B、D、E和K的极佳来源。

螺旋藻海藻浸渍油保留了藻类的所有珍贵品质,其油性配方确保混合物可以成功用作日常皮肤、头发和身体护理产品。浸软的油具有保湿、滋养和紧实的特性。它加快了体内脂肪减少的过程,防止了血管破裂并显示出抗炎特性,使其成为油性和易长粉刺皮肤的理想解决方案。该产品可清洁皮肤并使其肤色均匀。它还可以完美舒缓任何皮肤不适感。

此浸渍油是一种理想的抗脂肪按摩混合物和沐浴香气。如果有头皮状况、头皮屑或牛皮癣任何问题,它可以用作头发油产品其应单独使用或与您喜欢的面膜或护发素混合使用。

Cena: $109.00
( 1 L = $109.00 )

Macerat z Amli

Macerat z Amli
Macerat z Amli

Amla, czyli owoc agrestu indyjskiego macerowany w naturalnym, tłoczonym na zimno oleju bazowym. 

Owoce amli cechuje działanie antybakteryjne i ściągające. Zawierają stabilną formę witaminy C, w wyniku czego są silnym antyoksydantem, cytokininy opóźniające procesy starzenia się skóry, liczne składniki mineralne, superoksydysmutazy zwalczające wolne rodniki, uelastyczniające i dotleniające komórki skórne oraz fyleblinę i kurkuminoidy będące naturalnymi przeciwutleniaczami.

Macerat z amli polecamy do skóry dojrzałej i zmęczonej. Skuteczne działanie rewitalizujące, przywracające właściwe napięcie, jędrność i koloryt skóry, sprawia, iż jest to jeden ze skuteczniejszych sposobów na walkę z upływającym czasem. A do tego w pełni naturalny! Wesprze również pielęgnację włosów, jako skuteczna wcierka na wzmocnienie cebulek, porost kosmyków i pogłębienie ich naturalnego odcienia.

Cena: $0.00 (0,00 €)
szt.

Macerat z Arniki

Macerat z Arniki
Macerat z Arniki

Suche kwiaty arniki górskiej macerowane w wybranym oleju, tłoczonym na zimno, tworzy prawdziwy eliksir pielęgnacyjny. Macerat ma delikatny aromat i jasno żółte zabarwienie. 

Pomarańczowo-żółte kwiaty arniki zawierają między innymi flawonoidy, cynarynę, cholinę, betainę, olejek eteryczny, kwasy tłuszczowe i wiele innych, które wpływają na przeznaczenie rośliny.

Macerat z arniki może być stosowany w kosmetykach zapobiegających rozszerzaniu i pękaniu naczyń krwionośnych, redukujących opuchliznę, np. w okolicach oczu, zmniejszających obrzęki i oczyszczających. Świetnie sprawdza się również w pielęgnacji stóp. Działa regenerująco i przeciwzapalnie, poprawia funkcjonowanie układu krążenia, zapobiega podrażnieniom oraz przynosi odczuwalne uczucie lekkości i rozluźnienia. Niezastąpiony do relaksującego i odprężającego masażu. Już kilka kropel maceratu przyniesie ulgę i ukojenie.


Ważne: macerat z arniki może wywołać reakcje uczuleniowe, dlatego nie zaleca się stosowania go na otwarte rany i stany zapalne!

Cena: $0.00 (0,00 €)
szt.

Macerat z dziurawca zwyczajnego

Macerat z dziurawca zwyczajnego
Macerat z dziurawca zwyczajnego

Kwiaty dziurawca zwyczajnego macerowane w olejowym nośniku, który finalnie wzmacnia działanie składników aktywnych oraz wykazuje wszystkie właściwości charakterystyczne dla zastosowanej w procesie rośliny. A tych jest naprawdę sporo!

Dziurawiec zwyczajny zawiera między innymi karoten, garbniki, flawonoidy, witaminę C, pektyny, sole, żywice i mnóstwo innych. Te wszystkie substancje aktywne wspaniale wpływają na poprawę kondycji skóry i przyczyniają się do skutecznej pielęgnacji skór tłustych, mieszanych, trądzikowych, ale równie świetnie sprawdzi się do przemywania swędzącej i wrażliwej skóry ze stanami zapalnymi. Macerat nawilży, pobudzi do naturalnej regeneracji, ukoi i wyciszy stany zapalne, zdezynfekuje i ochroni podrażnioną skórę. 

Z całą pewnością macerat z dziurawca zwyczajnego będzie doskonałym wyborem, który zaowocuje szybkimi i odczuwalnymi efektami.

Ważne: stosowanie maceratu z dziurawca uwrażliwia skórę na słońce, dlatego aby uniknąć reakcji fotouczulającej, nie należy aplikować preparatu  w trakcie ekspozycji na promienie słoneczne!

Cena: $0.00 (0,00 €)
szt.

Macerat z Kamelii

Macerat z Kamelii
Macerat z Kamelii

Macerat z kamelii to wyjątkowy surowiec, który uzyskany został w procesie maceracji rośliny w wybranym oleju bazowym, dzięki czemu powstała mieszanka idealna, w pełni łącząca właściwości obu składowych i wykazująca się niespotykanym działaniem!

Produkt, który oferujemy sprawdzi się zarówno w pielęgnacji twarzy, całego ciała, jak i włosów. Zawiera takie substancje jak polifenole oraz bogactwo witamin E, A i B, dlatego posiada bardzo silne działanie antyoksydacyjne, chroni przed szkodliwym wpływem wolnych rodników i przedwczesnym starzeniem się skóry. Ale to nie wszystkie walory, bo należy wspomnieć również o wpływie na wzrost poziomu nawilżenia, normalizacji metabolizmu skóry, działaniu kojącym i antybakteryjnym, zmniejszeniu podrażnień oraz ochronie przed działaniem słońca i wsparciu w gojeniu oparzeń słonecznych! 


Wszystkie wspomniane wyżej zalety sprawiają, że macerat z kamelii jest produktem szalenie uniwersalnym i niezastąpionym w codziennym dbaniu o zdrową i piękną skórę.

Cena: $0.00 (0,00 €)

Macerat z marchwii

Macerat z marchwii
Macerat z marchwii

Macerat z marchwi to olejowy wyciąg z suchego korzenia marchwi i naturalnego oleju, tłoczonego na zimno. Zawiera bogactwo substancji aktywnych, które skutecznie wspomagają pielęgnację. Charakteryzuje się neutralnym aromatem oraz ciemno-pomarańczowym zabarwieniem, dzięki czemu został doceniony jest jako naturalny barwnik w produkcji mydeł lub kul do kąpieli.

Korzenie marchwi zawierają całe mnóstwo wartościowych dla skóry składników, dlatego ich właściwości szybko zostały wykorzystane w kosmetyce. 

Przede wszystkim są one bogatym źródłem karotenoidów chroniących skórę przed wolnymi rodnikami i uszkodzeniami. Wykazuje działanie przeciwrodnikowe i przeciwutleniające. Witamina A odpowiada za zmniejszenie szorstkości skóry, wzmacnia kondycję skóry i poprawia jej strukturę oraz system odpornościowy, a witamina E spłyca zmarszczki i zatrzymuje wilgoć w skórze. 

Warto również wspomnieć, iż macerat z marchwi to skuteczny sposób, aby nadać skórze naturalny efekt opalenizny! Jest to jeden z głównych powodów, dla których dodawany jest do balsamów i kremów delikatnie brązujących.

Ważne: stosowany bezpośrednio na skórę wykazuje silne właściwości brązujące, dlatego aby uniknąć tego efektu, zalecamy aplikację maceratu w połączeniu z kremami, balsamami lub innym olejem.

Cena: $0.00 (0,00 €)
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl