produkty

Producent Natural Poland

Spirulina algae macerated oil / 螺旋藻海藻浸渍油

Spirulina algae macerated oil / 螺旋藻海藻浸渍油
Spirulina algae macerated oil / 螺旋藻海藻浸渍油

螺旋藻,意为绿海藻,是富含有价值成分的产品,最近在化妆品行业中广受欢迎。它是抗氧化剂、蛋白质、矿物质、脂质和维生素A、B、D、E和K的极佳来源。

螺旋藻海藻浸渍油保留了藻类的所有珍贵品质,其油性配方确保混合物可以成功用作日常皮肤、头发和身体护理产品。浸软的油具有保湿、滋养和紧实的特性。它加快了体内脂肪减少的过程,防止了血管破裂并显示出抗炎特性,使其成为油性和易长粉刺皮肤的理想解决方案。该产品可清洁皮肤并使其肤色均匀。它还可以完美舒缓任何皮肤不适感。

此浸渍油是一种理想的抗脂肪按摩混合物和沐浴香气。如果有头皮状况、头皮屑或牛皮癣任何问题,它可以用作头发油产品其应单独使用或与您喜欢的面膜或护发素混合使用。

Cena: $109.00
( 1 L = $109.00 )

Olejek z kolendry

Olejek z kolendry
Olejek z kolendry

Naturalny produkt wysokiej jakości. Bardzo często jest dodatkiem do perfum, środków higieny osobistej oraz wód toaletowych. Występuje również w dezodorantach i produktach do jamy ustnej. Działa przeciwbakteryjnie, dlatego zapobiega powstawaniu próchnicy. Świetnie radzi sobie w zwalczaniu trądziku. Odżywia włosy - sprawia, że są one mocne, lśniące. Używając olejku z kolendry będziemy wyglądać młodziej. Warto wybierać kosmetyki z tym olejkiem jeżeli chcemy pozbyć się cellulitu. Mieć zdrowy odcień skóry, bez przebarwień i starego zniszczonego naskórka. Olejek z kolendry znajdziemy również w maściach przeciwbólowych. 

Skład olejku jest imponujący, zawiera on: kwas linolowy, palmitynowy, oleinowy. Należy przyznać, że ma bardzo przyjemny zapach. Stosowanie jest proste i szybkie. Trzeba pamiętać, aby przez zastosowaniem rozcieńczyć. Nie wolno go nakładać bezpośrednio na skórę, ani po nasmarowaniu wychodzić na słońce. 

Cena: $0.00
( 1 L = $0.00 )

BROCCOLI SEED OIL / 西兰花籽油

BROCCOLI SEED OIL / 西兰花籽油
BROCCOLI SEED OIL / 西兰花籽油

西兰花籽油是从西兰花芽的小种子压榨的,是一种独特的油因为富含强大的抗氧化剂和必需脂肪酸的组合,它浓度不太大所以很容易吸收,在皮肤上不会留下油腻的感觉 。

Cena: $0.00
( 1 L = $0.00 )

Olej z nasion brokułu

Olej z nasion brokułu
Olej z nasion brokułu

Olej z nasion brokułu produkuje się z takich składników jak nasiona kapusty szparagowej, potocznie nazywanej brokułem. Jest to olej naturalny, który wytwarza się podczas procesu tłoczenia na zimno.

Cena: $0.00 (0,00 €)

Olej z nasion jabłka

Olej z nasion jabłka
Olej z nasion jabłka

Olej  z nasion jabłka jest jednym z najpopularniejszych wykorzystywanych składników. Często się on pojawia w kremach do twarzy, produktach do włosów oraz paznokci. Zawiera on 63% kwasu linolowego oraz 37% kwasu oleinowego. 

Jeżeli chcesz mieć  lśniące – zdrowe włosy to wybieraj produkty z tym olejem. Dzięki niemu przestaną wypadać, będą o wiele lepszej kondycji – bardziej miękkie i bez rozdwojonych końcówek. Olej z nasion jabłka zawiera bardzo dużo witamin. Bogaty jest  także w fosfor, potas, magnez, wapń itp. Dlatego warto też kupować kremy z tym składnikiem. Regeneruje skórę, nawilża oraz pomaga w walce z trądzikiem. Należy również pamiętać, że produkt jest bezpieczny. Bardzo szybko się wchłania. Jest  lekki i nie pozostawia plam na skórze. 

Cena: $0.00
( 1 L = $0.00 )

Olej z nasion pomidora

Olej z nasion pomidora
Olej z nasion pomidora

Idealny dla osób wrażliwych na promienie słoneczne. Skutecznie chroni przed promieniowaniem UV. Poza tym regeneruje i nawilża naszą skórę. Dlatego bardzo często używany jest w produktach przeciwsłonecznych. Powinny go wybierać osoby, które mają przesuszoną skórę, ponieważ pozytywnie wpływa na produkcję kolagenu, a jest on odpowiedzialny za zdrowy wygląd cery. Pomaga w leczeniu chorób skórnych, na przykład łuszczycy.

Olej z nasion pomidora zawiera: kwas linolowy, oleinowy, palmitynowy, linolenowy, stearynowy, palmitooleinowy. W składzie jest również: fosfor, cynk, żelazo, tokoferole itd. To produkt bardzo wysokiej jakości. Został dokładnie przebadany przez naukowców. Otrzymał dobre opinie. Z pewnością warto wybierać olej z nasion pomidora. Tym bardziej, jak się ma skórę dojrzałą. Używać go mogą kobiety oraz mężczyźni.

Cena: $0.00
( 1 L = $0.00 )
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl